vineri, 30 aprilie 2010

Apartamentul de 32 mp cu 24 de camere

In Hong Kong spatiul este super scump. Dovada ca oamenii destepti si creativi stiu sa transforme punctele slabe in avantaje o arata o data in plus si arhitectul Gary Chang. El a reusit sa transforme un apartament de 32 mp intr-un apartament cu 24 de camere spatioase. Priviti mai jos cum:

Tot cu creativitate si inteligenta...poti sa atingi sute de santiere in lucru din Romania, sa primesti poze cu santierele vizitate + date de contact...si asta fara sa ai neaparat oameni de vanzari sau tu sa conduci mii de km. Solutia?
www.promosantier.ro

joi, 29 aprilie 2010

Cum vor arata garile din viitor

Ingeniozitatea chinezilor pare ca va transforma viitorul transportului feroviar. Chinezii au inventat un concept nou prin care trenurile nu mai trebuie sa opreasca in gara. Astfel, de exemplu pentru un drum intre Beijing si Guangzhou, daca sunt 30 de statii, iar stationarea este de 5 minute in fiecare statie (nu-i putem grabi pe batrani) se economisesc 2 ore jumatate.
Cel mai explicit model de a prezenta inovatia este sa urmariti materialul video de mai jos:

Investitii de renovari ale garilor din Romania gasiti in cea mai mare baza de date cu santiere si proiecte de constructii www.raportuldeinvestitii.ro

miercuri, 28 aprilie 2010

Cele mai creative reclame pe constructii


Daca o cladire nu poate impresiona prin arhitectura, atunci o reclama foarte creativa o poate face sa atraga multe priviri. Iata cele mai iesite din comun reclame pe cladiri:


Aceasta reclama a fost creata pentru firma Anando Milk din India, cu scopul de a creste consumul de lapte din India:

Cu multa creativitate, cladirea de mai jos nu mai este un banal santier:

Bineinteles, reclama a fost creata pentru o firma de asigurari auto:

Cladirea cu peretii curbati este foarte cunoscuta in Shanghai. Banner-ul de pe cladirea opusa apartine unei firme producatoare de ventilatoare, si exprima foarte bine puterea produsului promovat.

Una din cele mai reusite reclame pentru Nike:

Coada impletita a fost atractia orasului Toronto pentru 2 zile, mai ales ca 3 cataratori au urcat si coborat pe ea pentru a demonstra efectul produselor pentru par Pantene:

Iata cum cauta notorietate o firma de echipamente electronice din Stockholm:

Tu cum te promovezi la persoanele de decizie implicate in santierele active din Romania? Si, mai ales, ce rezultate au avut metodele clasice de promovare asupra vanzarilor?

Daca activezi in domeniul constructiilor, iti propunem o metoda de promovare mult mai tintita si cu rezultate directe asupra vanzarilor firmei tale: campanie de marketing direct si de emailing la 400 de santiere in lucru din tara. In plus, vei primi saptamanal raportul din teren cu date de contact si placute de santier la cele 400 de santiere vizitate de agentii PromoSantier. Afla cum iti poti creste vanzarile in urmatoarele 2 luni pe www.promosantier.ro




marți, 27 aprilie 2010

Ce ar trebui sa pateasca fiecare rau-platnic din constructii

Iata gandurile noastre de razbunare a constructorilor care inca lupta pentru incasarea facturilor:



www.raportuldeinvestitii.ro creeaza legaturi de afaceri doar intre constructorii si furnizorii de materiale seriosi din piata. Testeaza cel mai bun instrument de crestere a vanzarilor din constructii, care iti ofera date de contact la santierele din tara aici: http://raportuldeinvestitii.ro/Contact.aspx

luni, 26 aprilie 2010

In interiorul operatiunii de demolare a unui stadion

In viata mea nu am vizualizat o demolare intr-un mod mai spectaculos decat aici: http://www.immersivemedia.com/live/stadiumlive

In Cluj Napoca continua lucrarile de construire a noului stadion. Detaliile despre acest santier le gasiti pe www.raportuldeinvestitii.ro

joi, 22 aprilie 2010

Cea mai ciudata structura de otel va costa 30 milioane dolari

Una din constructiile ce vor marca Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, va fi turnul de otel din imaginile de mai jos.

Desi pare mai degraba un motagne -russe, proiectul va deveni la finalizare cea mai mare opera de arta publica din Marea Britanie.

Constructia va avea o inaltime de 115 metri si este estimata sa coste circa 30 milioane dolari. Proiectantul, indianul Anish Kapoor, estimeaza ca vor fi necesare 1 400 tone de otel pentru a completa turnul. Acesta va fi furnizat de un alt indian... Lakshmi Mittal, de la compania Arcelor Mittal.

Compania Arcelor Mittal se claseaza in randul furnizorilor de structuri metalice din Romania cu notorietate pentru antreprenorii si proiectantii de hale din tara, asa cum reiese din cel mai complex studiu privind piata structurilor de hale, lansat de curand de IBC Focus.

Click aici pentru a vedea la ce intrebari raspunde acest studiu si care sunt avantajele competitive pe care le ofera companiilor din piata.

miercuri, 21 aprilie 2010

Ce se mai intampla pe santierele din lume?

Crezi ca soferul excavatorului va scapa? Urmareste video-ul pana la capat:




Santierele in lucru din Romania nu mai sunt asa multe ca anii trecuti dar ele totusi exista. O arata cifrele primite de la agentii PromoSantier, care doar intr-o luna au vizitat cel putin 189 santiere la care se lucreaza in prezent.
Te intereseaza sa primesti date de contact, placute de santier si poze de la 400 santiere active in urmatoarele 2 luni? Afla mai multe detalii completand acest formular: www.promosantier.ro

marți, 20 aprilie 2010

luni, 12 aprilie 2010

Cel mai mare teren de golf acoperit din lume va avea 14.000 metri patrati

Olanda se pregateste sa atraga cei mai multi iubitori de golf din lume, pentru ca aici se va inaugura cel mai mare teren de golf acoperit.

Suprafata totala a constructiei va fi de 14.000 metri patrati. Pe langa terenurile impresionante de golf, care vor fi acoperite cu iarba artificiala, proiectul include un hotel de 4 stele, spa si sala de fitness, restaurante si zone de relaxare.
Desi proiectul era planificat sa fie inaugurat anul acesta, investitorii nu au comunicat pana acum nicio data exacta a deschiderii oficiale.
La capitolul investitii in proiecte sportive Romania se prezinta mult mai bine decat in alti ani. La aceasta ora, se afla in constructie si proiectare 49 sali de sport, 11 bazine de inot si alte 39 baze sportive. Toate cu date de contact ale persoanelor implicate, care asteapta oferte pe diferite segmente.

Hotelul cu cele mai ciudate servicii: traieste ca un hamster pentru o zi

Pana am citit despre acest hotel, nu stiam ca exista oameni care doresc sa duca viata de animal. Dar se pare ca exista cerere chiar mare pe acest segment din moment ce un hotel din Nantes, Franta, a fost construit si amenajat special pentru a oferi servicii din cele mai ciudate: viata de hamster.

Hotelul a fost amenajat intr-o casa specific frantuzeasca din secolul 18, si are camerele amenajate exact ca o cusca de hamster.



Tu ai plati sa traiesti ca un hamster pentru o zi? Eu bine se pare ca de la deschiderea oficiala a Hamster Villa, exista multi dornici care aleg sa plateasca circa 150 Dolari/noapte in ciudatul hotel. Iar lista de rezervari este asa de lunga incat preturile vor creste in acest an pana la 230 dolari...

31 investitii in pensiuni din Romania sunt detaliate cu date de contact si cereri de materiale in Raportul cu 31 pensiuni in constructie si proiectare. Afla cum poti face bani cu acest raport aici: http://www.ibc-shop.ro/pensiuni

miercuri, 7 aprilie 2010

Priza seif

Criza economica ii afecteaza si pe infractori...acestia devin mai numerosi si mai agresivi. Daca ai bani si nu mai ai incredere in banci sau seifurile traditionale...iata o metoda ingenioasa de a "plasa" banii in locuri in care hotii nu ar cauta nici in ruptul capului. Sa speram ca ei nu citesc acest blog:)

marți, 6 aprilie 2010

Loc de joaca construit in cimitir

Undeva langa New York americanii s-au gandit sa transforme un vechi cimitir in loc de joaca pentru copii. Se pare ca juniorilor le plac constructiile:)




vineri, 2 aprilie 2010

Top 5 constructii inspirate de OU

Oul colorat este unul din cele mai cunoscute simboluri ale Pastilor din lumea intreaga, pentru ca simbolizeaza "sursa vietii".

Acest simbol a fost inspiratie pentru o serie de constructii incredibile, din care am ales sa va prezentam, in preajma Sarbatorilor Pascale, cele mai fabuloase 5 constructii inspirate de OU:

1. Opera House, Beijing (China)

Cunoscuta mai mult sub denumirea de "OUL", aceasta cladire a fost proiectata de Paul Andreu cu scopul de a deveni una din cele mai emblematice cladiri din lume.


2. Statie de epurare, Bottrop (Germania)

V-ati gandit vreodata ca o cladire industriala poate arata atat de bine? Ei bine, in Germania exista fotografi pasionati in special de constructiile industriale. Mai multe fotografii senzationale aici

3. Cladire de birouri Cybertecture, Mumbay (India)

Firma Cybertecture este foarte cunoscuta in lume pentru proiectele sale inedite. Cand a fost contractata sa proiecteze cea mai speciala cladire din Mumbai, arhitectii au fost inspirati de ideea: lumea - ecosistem ce permite evolutia.


4. Casa OU, Belgia

In urma cu cateva luni am postat mai multe detalii si imagini cu aceasta casa: http://ibcfocus.blogspot.com/2010/01/casa-ou.html

5. Casa “Paste fericit”, Moscova (Rusia)

Forma de ou este doar un corp al casei unui magnat din Rusia, care initial dorea sa construiasca o maternitate sub forma de ou. Acel proiect nu a mai fost construit, astfel ca beneficiarul a ales sa dea casei sale aceasta forma.

IBC Focus va ureaza Sarbatori vesele!

joi, 1 aprilie 2010

Cele mai amuzante pacaleli in constructii

Invitam toti pasionatii de constructii sa se amuze cu cele mai incredibile pacaleli ale constructorilor, in prezentarea de mai jos. Distractie placuta!

Cele mai incantatoare pavaje

Primaria Cluj Napoca a decis sa paveze intreg centrul istoric al frumosului oras cu pavaje personalizate IBC Focus. Acest fapt se datoreaza admiratiei deosebite pe care primaria o are fata de firma clujeana.
Mai jos vedeti poza cu prima dala montata:


Lucrarile se vor desfasura pe durata intregii zile de 1 Aprilie 2010.