vineri, 28 iunie 2013

Cand se apuca oamenii cu dizabilitati de constructii

Acest barbat pe nume Samuel Nobile de Oliveira spune ca are de multe ori nevoie sa intre in contact cu aceasta institutie publica deoarece are nevoie de semnatura lor pentru realizarea tratamentului sau medicamentos. El mai spune ca nu doar aceasta cladire guvernamentala nu are prevazut acces pentru oamenii care se deplaseaza in scaune cu rotile. Ce a facut si cu ce rezultate? Satul de ignoranta autoritatilor s-a prezentat de dimineata la sediul cladirii guvernamentale si s-a apucat de construit propria rampa de acces. Care au fost rezultatele? Actiunea lui a umilit autoritatile si primarul orasului brazilian Juína si-a cerut scuze si a promis ca va lua masuri urgente pentru a ajuta oamenii cu dizabilitati motorii. Acest articol este dedicat colegului nostru Adi.

vineri, 21 iunie 2013

4 sculpturi hipnotice alimentate de energie eoliana

Anthony Howe este un sculptor care foloseste energia eoliana pentru a da viata sculpturilor sale. El foloseste in principal otel inoxidabil care reactioneaza la cea mai mica pala de vant. Sursa

vineri, 7 iunie 2013

Opacitatea ferestrelor modificata prin wi-fi

Desi tehnologia exista si la noi, ferestrele a caror opacitate poate fi controlata prin wi-fi, direct de pe telefon este ideea unei mici firme din nordul Californiei. Si totul este atat de usor si simplu incat vine in pachetele pe care le poti instala chiar tu. Poze si filmuletul de prezentare se pot vedea mai jos. Compania SONTE poate fi gasita aici. Folie inteligenta pentru sticla puteti gasi si la noi in tara chiar aici. Sursa

joi, 6 iunie 2013

miercuri, 5 iunie 2013

9200 de muncitori pentru constructia noului sediu Apple

Apple spune ca 9200 de muncitori de constructii vor fi adusi pentru a lucra in urmatorii trei ani, cu norma intreaga, pentru a construi noul sediu Apple de 2,8 milioane metri patrati. Cu ocazia finalizarii noului sediu, Apple va mai angaja inca 7000 de persoane pana in 2016 pentru a ajunge la un total de 23400 de angajati.

Sursa

luni, 3 iunie 2013

Cum sa te feresti de un excavator in cadere

Impresionant la acest video este cum reuseste muncitorul de langa...sa scape cu viata: Vrei sa "scapi cu viata" de sedinta de vanzari? Foloseste www.raportuldeinvestitii.ro ca sa ofertezi mai des si astfel sa primesti laudele directorului de vanzari.

Un drum realizat ... ca la carte

Desi la noi se anunta rezilierea contractului cu Bechtel doar dupa o mica portiune din autostrada realizata cu costuri extrem de mari ... la belgieni lucrurile stau cu totul altfel :)

Sursa poza

sâmbătă, 1 iunie 2013

Magie cu apa doar pentru instalatori

Efectul prezentat in videoclip este vizibil doar prin inregistrarea la 24 de cadre pe secunda, la aceeasi frecventa la care apa a fost setata sa vibreze cu ajutorul unei boxe si a unui program de genereare sunete si tonuri. Avand in vedere ca pulsatia apei este inregistrata cate un cadru ... pe camera apa pare ca sta pe loc sau, depinzand de frecevanta la care este setata 23 sau 25 hz, va merge inapoi sau inainte cu incetinitorul.